srijeda, listopada 05, 2011

Pingu torta

Lijena Tenchee nikako da se uhvati fotoaparata. Zločesta, zločesta Tenchee!


Sjećate se kad sam bila vrijedna i strašno se trudila napraviti najvoljenijem djetetu tortu za rođendan? Pa smo se svi zajedno smijali kako je to išlo.
E ove godine je lijena Tenchee odlučila da želi tortu koja će lijepo izgledat na slici, a ne biti dobra i romantična priča. Srećom, znam ljude koji znaju ljude, i znam jednu čovjekicu koja fantastično radi torte s ticino masom.
Iako ja inače volim da kolači izgledaju kao kolači, i da nam od samog pogleda na kreme, čokolade i voće krenu sline, ova nova moda ticinom pokrivenih torti mi se čini idealna za djecu. Pogotovo ako je netko vičan, kao što je naša slastičarica. Bubamaro već mjesecima apsolutno obožava crtani Pingu i svi smo troje naučili svaku epizodu napamet. Pa nam se činilo da bi to bio najbolji motiv, ali nisam ni sanjala da će teta kolačarica tako vjerno prikazati likove.




Sad kad pogledam, stvarno ne znam kako me je to iznenadilo, budući da se na njenom profilu vidi da je u stanju vrlo uvjerljivo napraviti tortu koja izgleda kao pršut ili cipele.
Uglavnom, Bubamaronja je bio jako zadovoljan, ne samo svojim omiljenim likovima, nego i okusom torte, koju je tražio svaki put kad bi otvorili frižider.

4 komentara:

Anonimno kaže...

Torta je prekrasna! I mi jakoo volimo taj crtić, presladak je:)

Lijep pozdrav:)

Just Cake Girl kaže...

Torta je predivna, svaka čast!!!! :))

Tatjana kaže...

Slatki kantun?Odlično!

mmirandam kaže...

Predivna torta! Znaš da i ja isto planiram naručiti (Slatki kantun me slikama naprosto oborio s nogu-već odavno)za mog uskoro trogodišnjaka. Uz ovakve preporuke -ne samo izgled nego i okus- nema sumnje da će bager ili možda traktor biti na nešem rođi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails