ponedjeljak, kolovoza 27, 2012

Tatine sjedalice u novom ruhu

Pažljivi čitatelji već su primijetili da ovo nije blog samo o mojim DIY aktivnostima. Dabome da nisam ja postavila onu policu za knjige, kao ni vješalicu za jakne.
Ovaj put hvalim svoga tatu, koji je bio vrijedan ovo ljeto, pod kreativnim navođenjem moje mame.
Prvo je sredio fotelju koju su on i mama našli pored kontejnera. Da, da, netko je ovo bacio (u staroj presvlaci, ali u sasvim dobrom stanju). Nova spužva, nova presvlaka i par slojeva laka na drvu, i ova je fotelja svima omiljena postaja.



Onda je došao red i na stolice. Ove su stolice stare otprilike koliko i moja sestra, datiraju iz 1985. i odlično se drže. Tražili smo po slikama kako su izgledale u originalu: bile su tamnosmeđe i imale su smeđa karirana sjedišta. Prije desetak godina smo ih obojali u svijetlozelenu, a svijetložutu presvlaku koju je moje dijete previše puta nahranilo kašicama, juhicama, mesom i umacima tata je promijenio u ovu, sličnu onoj s fotelje.



Veliko "bravo!" ide mome tati i za bojanje zidova u kući, kao i za neodoljivi burek s mesom kojeg je svladao nedavno.

Broj komentara: 6:

bensedin art kaže...

Tata je to sve sjajno uradio, ali me najviše privlači onaj burek sa mesom:)))!

Marinica kaže...

Super odrađen posao! :)

Jagoda kaže...

Imaš super vrijednog i spretnog tatu! I ja bi htjela znati kako stavljati nove prevlake na stolice, zapravo se bacam na posao uskoro ako dobijem jednu staru foteljicu, sličnu ovoj tvojoj:))

honeysuckle kaže...

Kreativnost teče u tvojoj obitelji ;) Vrlo mi je cool ova zelena stolica.

Ivana kaže...

Eh da su sve tate takvi hehe ... odlićan posao ..

Brazilsko Feniranje u Osijeku

Andjela kaže...

Super je ispalo, kao potpuno druga stolica, iak o je u suštini mala promena :) Super ti je blog, čudi me da ga ranije nisam iskopala :)) Pratim ubuduće!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails