utorak, veljače 22, 2011

50 divnih ljudi and a giveaway

Malo sam odlutala od bloga zadnjih dana, ali vidim da to ne znači da su i ostali. Dođem jutros i otkrijem da sam dobila i 50. followera!

To uopće nije mala stvar i ja ću se sad lijepo zahvaliti svima koji su stisli follow, i čestitat ću sebi što još nisam odustala od ovog bloga. Ima među čitateljima nekih mojih starih prijatelja koji su dosad svjedočili ne jednom mom blogovanju koje je završilo kad mu je slava bila na vrhuncu, i oni mogu posvjedočiti da je ovo najduže što sam dosad tipkala.

Uglavnom, red i način bi bio da napokon napravim giveaway, dok nisam dobila nagradu "najsebičnije blogerice". Već ja to neko vrijeme mislim, i nešto sam pravila za tu svrhu, a onda me uhvatio strah da "šta ako ovo nije dovoljno dobro da bi to itko htio dobiti?". Mislim, drugo je kad poklanjam svojim prijateljima, oni su mi skloni od ranije, pa su malo manje kritični.
Ali vježbala sam par dana pletenje uzoraka s različitim bojama, pa vam nudim ovu torbicu za mobitel na leptirića.

Malo je zimska jer je pletena i vunena, a proljetna zbog boja, pa se valjda nekom uklapa. Po veličini najbolje odgovara otprilike za Iphone, HTC i Blackberry, dakle ove malo veće, kockaste mobitele. Ali prema želji dobitnika, spremna sam napraviti i manji na sličan mot, to ćemo se već dogovoriti. Također, po želji dodam i jedno malo dugme i trakicu da se može zakopčati.


Ako je želite, trebate napraviti isto što i svugdje:

1. postati follower ako niste među ovih 50 (ne boli i ne košta)
2. ostaviti komentar (isto tako)


i imate opciju da razglasite giveaway onima koji bi mogli biti zainteresirani. S tim da u obzir dolaze samo stanovnici exYu, dalje od toga ne šaljem bome. Sve skupa traje do kraja ponedjeljka, 28.2., a u utorak će Bubamarac izvući jedan papirić iz (svoje nove) kape. Eto.


Za one kojima pletenje i nije baš zanimljivo, imam još nekoliko podviga kojima se želim pohvaliti, ali slutim da će mi kroz nekih mjesec dana završiti pletačka sezona, pa krećemo s drugačijim projektima, nemojte me još otpisati. Ili nedajbože prestati pratiti.

Broj komentara: 8:

Suzana kaže...

Čestitam na 50 followera, među njima sam i kao takva prijavljujem se za giweavay. Svi su zainteresirani za igru i zabavu.........

jednababaroga kaže...

I ja se prijavljujem za giweavay. Torbica je preslatka.

Anonimno kaže...

Torbica je preslatka, ja ne znam tako nešto napraviti a divim se svakome ko se bavi takvim i inim ručnim radom.
To nije lako i zato jedna veliki BRAVO za tebe i tvoj trud.
Čestitke za 50 sljedbenika!
Lijep pozdrav.

Sandra Z kaže...

Čestitam ti na 50-setici i još toliko i još puno puta toliko :))
Prijavljujem se odmah i sada i sretno svima nama :))
Lijep pozdrav.

Vera kaže...

Cestitke za 50 folowera!!!! Zelim ti jos puno nule dodanih na ovu brojku!

heklica kaže...

Čestitam na tolikom broju čitalaca! Ja te pratim preko Google Readera pošto mi je to nekako preglednije, ali evo sad sam i Follower :) Šta reći nego: nemoj nam odustati od ovog bloga, meni jako prija da čitam tvoje postove, a sigurna sam da nisam jedina. Ako ništa drugo, ima nas bar još 50 :)

ivana kaže...

ja se pronasla u ovim starim prijateljicama koje su prosle nekoliko tvojih blogovskih faza :))) malo sam daleko za slanje torbice, a i imam privremeni starogeneracijski mobitel :))) samo saljem hug i kazem da sam trenutno prelijena da idem vidit kako to followers funkcionira :)) (a i sad sam pomislila da za to mozda trebas imati blog? nema veze...u svakom slucaju, mozda i krenem s blogom napokon...you'll be the first to know :)))

Jolanda kaže...

Slatka torbica :))
Čestitam ti na dosadašnjih 50 sljedbenika i nadam se da nas bu i puno više :)
Lp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails