utorak, veljače 08, 2011

Ko će nas razveselit ako nećemo sami sebe

Nedavno mi je bio rođendan, nećemo puno o brojkama. Prošle sam godine isprobala, i odlučila uvesti u tradiciju da sama sebe darivam za rođendan, da si kupim neku makar i sitnicu, ali da je samo za maženje i tetošenje sebe. Tako sam se ove godine odlučila počastit s par ručnih radova ljudi koje već mjesecima pratim i divim se preslatkim stvarima koje izađu iz njihovih prstiju i duša. 
Ako se znate veselit ko malo dijete, onda će vam ovakva vrsta šopinga biti super stvar. Kao prvo, zabavila sam se samo tražeći i birajući šta bih naručila. A od dana kad su mi cure javile da je pošiljka u pošti, stalno sam znatiželjno ćirila u sandučić. I onda, naravno, veselje kad sam se napokon dokopala poklona. 
No, da ne duljim, evo čime sam se počastila. 

Od Nakitić sam naručila lančić na ključić s točkicama. Presladak mi je ovaj starinski ključić u djevojačkom ruhu. Iako mnoge cure rade prekrasne krpene cvjetiće, što se mene tiče kraljica hrvatskih krpenih cvjetića je Izzy. Sad i ja imam jedan njen rajf, sa finim sivim cvjetićima, i perjem koje je za mene bilo presudni detalj. Rajf je došao u ovoj finoj vrećici, za koju pretpostavljam da je također Izzy šivala. 
Broj komentara: 8:

heklica kaže...

Krasno :) Ključ mi je super fora!

Sandra Z kaže...

Super, super običaj darivanja. Zašto ne? A baš si izabrala preslatke stvarčice za sebe. p.s. a da, sretan ti rođendan (iako sa zakašnjenjem):))

Suzana kaže...

Ideja je izvrsna, izbor lijep. Sretan rođendan!!!!

eda kaže...

Sretan rođendan!! Uživaj u izoru svojih poklona... i neka takve odluke ne padaju samo za rođendan:))

Anonimno kaže...

od srca ti želim sve najbolje za rođendan!
Pokloni su ti prekrasni, i ja imam običaj darivanja same sebe koji prakticiram već nekoliko godina:)
Pusa.

tina.b. kaže...

Uvodim i ja ovaj običaj ;)

Hvala na postu :***

P.S. pa ja mislim da ti nisam ni čestitala rođendan!? Sramim se... Al, bolje ikad nego nikad (valjda)!? U to ime - S R E T A N R O Đ I Ć ! ! !

mmirandam kaže...

Sretan rođendan!!!!
I pokloni su savršeni :)

Just Cake Girl kaže...

Sretan ti rođendan :)) I sama imam taj ritual, počastit se nečim za rođendan :) ati si se odlično počastila :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails