subota, studenoga 13, 2010

Krpeni cvjetići

Prije dvije godine isplela sam jedan bolero praktički do kraja, ali ipak ne potpuno. Nekako, kad sam došla do pred sam kraj, kao da ga nisam htjela dovršiti, jer nisam znala točno što s njim. Vuna je neka neobična kombinacija roze i smeđe, meni dosta lijepa, ali ne baš u stilu s odjećom koju inače nosim, pa nisam bila sigurna preko čega bih ga nosila.
Na taj bolero ide jedno ili dva dugmeta, a kako je dosta jednostavan, trpi malo posebnije dugme koje privlači pažnju, i u tu svrhu mi je mama tad kupila dva dugmića na svijetloroze ovce. Dugo su mi se te ovčice muvale pred očima i podsjećale me kako jadni bolero leži u ladici i samo čeka da netko uvuče ostatke končića i zašije dugmad, a to nikako da se dogodi. Naravno, danas, kad sam odlučila da bih to napokon napravila, nisam više imala pojma gdje su te ovčice.
Tražeći njih, sredila sam dijelove svoje sobe koji su u najvećem neredu. Nisam (još) našla ovčice, ali sam zato našla neke stvarčice koje su bile korisne za jednu drugu stvar koju želim napraviti već neko vrijeme: cvjetiće od tkanine. Jako mi se sviđaju ti cvjetasti i blesavi broševi koji se sad nose, i baš sam htjela probat nešto sama spetljat, od stvari koje već imam u kući. Pa evo. Nisu umjetnička djela kao oni na Izzy creations, ali su barem u skladu s mojom robom, pa se nadam da će bit iskorišteni.





Broj komentara: 5:

Sanja kaže...

Cvjetići su jako zarazni, kad ih počneš raditi teško je stati, zato čekam nastavak tvojih raznolikih cvjetnih broševa!!!

Anonimno kaže...

Jako su ti slatki, samo tako nastavi dalje!

Veliki pozdrav.

Lilly... kaže...

Baš su efektni! Čekamo nastavak! Pusa

Tincha kaže...

Obožavam cvijetiće, jako su ti lijepi.

ivana kaže...

lajkam cvjetiće i lajkam novi izgled bloga! :*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails