ponedjeljak, studenoga 08, 2010

Jedan sasvim običan šal

Evo sam isplela još jedan šal. Seka mi je kupila ovu finu vunu prošle godine, jako je mekana i ko stvorena za nešto poput šala, što ide direktno uz kožu. Koliko je ugodna na opip dovoljno govori što bi Bubamarac nekad uzeo šal sa strane koju sam isplela i prislonio na lice kao što to čini sa plišanim igračkama koje voli.



Što se tiče uzorka, on je totalno jednostavan, malo čak i preobičan za moj gušt. Ovaj šal nosi šarena vuna i nije mu trebao neki uzorak, ali ja bih radije sad neki malo zahtjevniji. To do lista mi je poveća, moram još isplesti za sebe jednu kapicu na sove, a i ponovo napraviti grijače za ruke, tzv. wristwarmers, jer su mi se prošli rastegli. Iako sam vidila još puno prekrasnih mustri, mislim da ću ostati vjerna svojim omiljenim Mermaid grijačima, kojih sam isplela nekoliko pari i svaki put su posebni.

Inače, ovdje je opet jesen, nakon što je u subotu bilo praktički ljeto. Bili smo u šetnji na Bačvicama i ljudi su se kupali (to su oni stariji, fetivi, Splićani koji se kupaju svaki dan ako ne pada kiša), nosili suknjice i kratke rukaviće, a na Bačvicama je bila promocija skijanja. Neke cure su kao „skijale“ na rolama i sa skijaškim štapovima, a na štandu su se dijelili čvarci. Nažalost, nisam slikala bizarnu atmosferu jer sam imala pune ruke posla hvatajući Bubamarca, koji jako voli ići za djevojčicama pa je htio među ove na rolama.

3 komentara:

Anonimno kaže...

Baš ti je lijep ovaj šal, sve pohvale za ideju i uradak!

Veliki pozdrav.

heklica kaže...

Vunica je baš zanimljiva! A Mermaid i ja planiram da napravim, prelepe su :)

ivana kaže...

bubamarac mi je zakon:*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails