nedjelja, listopada 09, 2011

Novi projekt

Većini ljudi, kad namješta dnevni boravak, jedan od osnovnih komada namještaja je nekakav regal na kojem će stajati televizija. Ja te regale ne volim, a ni televiziju nemamo. Umjesto toga, imamo flatrate internet, laptop, i jedan malo veći monitor povezan na njega. Kad smo preselili, odmah prvu večer moj je dragi složio improviziranu konstrukciju na kojoj možemo gledati serije, ili, kako se kasnije pokazalo, puno češće Pingu crtić.


Uglavnom, na dvije kante Jupolovog kreča stavio je neku veliku dasku kojih se stotine muvalo još po stanu. Rješenje koje izgleda zgodno samo prvih 48 sati nakon selidbe.
Onda nam je, uostalom, i zatrebao taj kreč, pa je umjesto kanti poslužila kutija s Bubamarčevim igračkama koje su ionako „na pauzi“ dok se on igra s nekim novijima.
Sad sam zaključila da je dosta tih improviziranih rješenja, i da to što nemamo TV ne znači da nam ne treba neka vrsta TV-stalka.
Enter: moja mala kredenca!

Nisam vam se ni pohvalila da sam dobila malu staru kredencu ovo ljeto. Jedna draga prijateljica me se sjetila kad su praznili stan njenog pokojnog barbe i pronašli ovaj pravi mali bombončić. Neko sam se vrijeme mislila šta da s njom radimo, ali mislim da će na vrhu stajati monitor, a polica i ormarić će postati skrovište Bubamarčevih igračaka i slikovnica.
Ovo je kredenca nakon brušenja.


Shabby loverice: ovo je najbliže shabby izgledu što će ona doći. Planiramo je obojati glatko bijelo, kako bi se uklopila u ostatak namještaja u sobi. Budući da su dječje igračke dovoljno šarene same po sebi, zasad je ne namjeravam ničim drugim dekorirati, a lako nadodamo još koji korak kad joj budemo mijenjali svrhu. Zasad, imamo pune ruke posla s njom, pravi obiteljski projekt.

4 komentara:

VolimBoje kaže...

Pravo blago! Ja bih je doduše još ukrasila nekom diskretnom šablonom.:))

Sandra Z kaže...

O daaaaa, pravi bonbon. Ovako jednostavno, bijelo, najljepše je.
Lijep pozdrav :))

Anonimno kaže...

Prekrasnoo, ništa više ne diraj, ostavi bijelo i to je to!

Ugodan novi tjedan, pozdrav:)

Prirodna kaže...

preslatki je :) :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails