nedjelja, prosinca 23, 2012

Pšenica u tegli

Kad su djeca u kući, nema zabušavanja sa sezonskim ritualima. Ove je godine Bubamaronja sam sijao pšenicu, a budući da je u pakiranju koje smo kupili bilo više nego dovoljno, posadili smo jedan dio u teglu koja je baš taj tren stajala na kuhinjskom pultu jer smo dan prije dokrajčili pekmez iz nje.
Dogodine sijem pšenicu samo u tegle, baš mi se sviđa kako vidimo korijenje i kako izgleda pšenica u staklu. A prije toga ćemo se definitivno okušati sa lukovicama tulipana.Najveća muka sa postovima o božićnom ukrašavanju su mi ovi kratki dani. Dok dođem kući s posla već pada mrak, pa mogu slikati samo vikendom. A nikako da postanem blog štreberica koja subotom napravi fotografije za postove za cijeli nadolazeći tjedan.

4 komentara:

Sonaj kaže...

Odlična ti je ideja...Ja ću ti ju ukrasti , jedino ću ukrasiti teglicu...Predivno.)))Spremam za nagodinu...Hvala što dijeliš s nama! Meni je dosta stvari u životu koje moraju biti isplanirane cijeli život unaprijed,godinu dana unaprijed, mjesec dana unaprijed...Ovdje želim biti neopterećena..pa makar slikala po mraku s blicom..Opusti se i uživaj:))))

Marinica kaže...

Pa lijepo slikaš pod nekim jakim svjetlom ili s blicom :)) Super ti je ova ideja s teglicom!!

boy boy kaže...

شركة دهانات بأبها

نادر جلال kaže...

Best swimming pool cleaning company in Riyadh

Cleaning pools

The cheapest swimming pool cleaning company in Riyadh

Zain for cleaning the swimming pools

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails