ponedjeljak, lipnja 27, 2011

Slučajni cvjetići

Neki dan sam išla nešto potražit u podrum. Ne sjećam se ni šta sam tražila, ali desila se ona tipična situacija kad tražiš jednu stvar, a nađeš sasvim druge tri.
Tako sam ugledala kako iz jedne kutije viri materijal koji me odmah zarobio. Radi se o kutiji s ostacima materijala iz vremena kad je moj tata šio nekakve ljetne haljine i bluze, i po kojoj sam već zimus kopala tražeći zgodne materijale za cvjetiće. Tad sam ovaj preskočila vjerojatno zato što je TAKO. LJETNI.
Izvukla sam odmah par komadića i krenula mozgati šta da radim. Nakon nekoliko pokušaja, njuškanja i proučavanja jednog cvjetića kojeg sam kupila kod Izzy ove zime, napokon sam smozgala kako napravit onakve cvjetiće s laticama (znam što mislite! Bila sam na youtube, naravno. Pronašla sam „samo“ tutorijale za one rosette, paljene organza cvjetiće, yo-yo cvjetiće i one kao karanfile, a od ovih latičastih samo one sa šiljastim laticama, koji mi se baš ne sviđaju. Nigdje onog što sam htjela. Morat ću ga ja snimit... haha, NOT).
Uglavnom, krajnji rezultat je ovaj cvjetić koji se naselio na mali crveni rajf i već sa mnom obišao šire područje Splita. Malo sam ga razveselila komadićem čipke i dugmićem na malu crvenu bubamaricu.



Kad smo kod njih, Bubamarcu se totalno svidjelo što sam jučer zalijepila za te cvjetiće (jer, znate kako to ide, vjerojatno nitko nikad nije napravio JEDAN cvjetić). Kad bih izrezala materijal u krugove, on bi ih uzeo i sve slagao na stolu jedan pored drugog. Probala sam mu podvaliti one nepravilne ostatke materijala, ali nije se dao, tako da sam na kraju jednostavno rezala više krugova – neke za mene, neke za njega.

Broj komentara: 5:

Prirodna kaže...

jako slatki cvjetići....da bar moj tata ima takvo skriveno blago

heklica kaže...

Super su! Ja još uvek odolevam, nisam napravila još nijedan!

pckristina kaže...

Mnogo su slatki cvetići. A bubamara je šlag na torti!

honeysuckle kaže...

Baš slatko! I ide ti uz kombinaciju iz prošlog posta ;)

LivesArt kaže...

Prekrasni broševi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails