ponedjeljak, travnja 11, 2011

out of date

Sad kad smo se praktički obukli u kratke rukave, čini se totalno glupo postati o pletenim zimskim kapama, ali moram se još pohvaliti s dvije koje sam napravila u zadnjem naletu opsesivnog pletenja. Seka mi je bila u posjetu nekoliko dana i požalila se da nema prikladnu kapu, što naravno nisam mogla dopustiti, pa sam joj nabrzinu stvorila jednu sivu na plavooke sovice.

A sebi sam dovršila zelenu prugastu beretku, za koju sa oduševljenjem moram konstatirati da mi NIJE PREVELIKA! Nisam je stigla nijednom nositi,jer je u međuvremenu postalo pretoplo, ali s obzirom na to kako brzo vrijeme prolazi, trebat će mi prije nego se okrenem.

U međuvremenu mi je ipak malo izdušio pletački žar, iako imam jedan plan za ljetni projekt.

Blog sam zapustila u naletu drugih zanimacija, kao što su popodnevne šetnje po plažama i parkovima, čitanje i igre u vrtu ispred kuće, a ubacila sam i nekoliko dana putovanja u Zagreb, gdje sam uz službeni dio uspjela ugurati puno privatnih zadovoljstava. Dogovorila sam susrete s nekoliko milih prijatelja, a neke kojima se nisam stigla javiti sasvim sam slučajno susrela na ulici. Zbog svega toga osjećala sam se baš kao da sam „došla doma“, i to me dovelo to pomiješanih osjećaja i pitanja je li bilo zaista pametno preseliti se nazad u Split, ali sam se nakon nekog vremena sjetila kako sam te iste prijatelje viđala svako nekoliko mjeseci i kad sam živjela u Zagrebu, jer smo svi bili zaposleni i u nekim trkama i letovima. Tako da sam cijelu stvar zaokružila idejom da je lijepo imati ljude koji te vesele i razumiju, ma kako rijetko ih viđali.

4 komentara:

heklica kaže...

Super su kapice. Je l' ova druga Opus Spicatum? :)

tena kaže...

Je :) Koji dobar pattern! zaljubila sam se u njega totalno :D

Vera kaže...

Kako je dobra ova druga kapica..moracu da naucim pletenje sa dve boje da bi napravila kapicu za sebe

ivana kaže...

super je kapica (i jedna i druga a druga posebno) a vezano za ova razmisljanja - tocno tako sam se i ja osjecala/razmisljala kada sam bila u zg oko nove godine :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails